Anbefalinger

Foto: Rie Neuchs

“Emilie is an amazing facilitator – I was blown away! She is very well-prepared and facilitates the discussion professionally and manoeuvres elegantly between the topics. With critical follow-up questions she enables a solid and real debate, where she also engages the audience in the communication with the panellists.”
Caroline Rusten, Nordic Director at UN Women

“Emilie har igen været en sand fornøjelse at arbejde sammen med fra udvikling til afvikling. Hun har stor politisk forståelse og en masse gode idéer, som hun ikke er bange for at bringe på banen. Og så er hun jo, helt åbenlyst, en hammerdygtig og topprofessionel moderator. Det fik hun endnu engang bevist til årets DI Topmøde 2020, hvor hun interviewede statsministeren. Det bliver hverken første eller sidste gang, at DI kommer til at trække på Emilie.”
Mette Krogh, Underdirektør,  Kommunikation hos Dansk Industri

“Emilie Reinhold is a highly skilled and professional moderator on as well as off the stage. Emilie’s enthusiasm and dedication keeps the audience engaged and the panelists on their toes. With Emilie Reinhold as your moderator, you get a well-prepared and top-professional moderator who engages and involves the audience and handles every situation and panelist with delicacy and great confidence”
– Anne Yding Lind, Head of Programme at Sustainable Now

“Emilie er en super dygtig moderator og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende. Hun er yderst velforberedt, giver skarpe input til udviklingsarbejdet og styrer selve debatten topprofessionelt, så alle paneldeltagere kommer lige meget til orde. Hun har en fantastisk energi på scenen og er god til at inddrage og engagere publikum. Jeg kan varmt anbefale Emilie.”
– Tine Kyed, Analysis Advisor hos Radius 

“Emilie er skarp, velforberedt og formår at sætte scenen med sin store energi”
Anni Lyngskær, Kommunikationsansvarlig i Tuborgfondet

“Emilie er dygtig til at holde debatten i øjenhøjde med både publikum og paneldeltagere. Hun udviser autoritet… samtidig med at hun lytter respektfuldt.”
– Helle Mollerup, advokatfuldmægtig og Yas Akbatani, stud.jur., Gorrissen Federspiel. Arrangører af paneldebat om kønsdiversitet på topledelsesniveau.

“Emilie er en skarp moderator, der formår at skabe en konstruktiv, inkluderende og dynamisk debat. Hun er velforberedt og energisk – og evner at indramme svære problemstillinger på en letforståelig måde. Det er derfor heller ikke sidste gang, at vi i Engineer the Future rækker ud til Emilie”
– Ghita Wolf Andreasen, direktør Engineer the Future

“Emilie var forberedt til fingerspidserne og styrede vores debatter med sikker hånd. Hendes store entusiasme og engagement smitter og gør at hun får alle med i debatten – både paneldeltagere og publikum.”
– Marianne Nygaard Ditlefsen, Fagleder for Cooperate Events,  Dansk Industri

“Emilie er en dygtig og energisk moderator, som vi har haft glæden af at arbejde sammen med i forbindelse med Topmøde om parallelsamfund 2021. Hun tog stort ansvar for opgaven både før og under mødet, og vi havde et rigtig godt og konstruktivt samarbejde med Emilie – ikke mindst i form af hendes bidrag til planlægningen af afviklingen af mødet, hvor hun bidrog med sin viden og erfaringer fra tidligere arrangementer.”
Emilie Sofie Rohr, fuldmægtig i Indenrigs- og Boligministeriet.

“Emilie er en dygtig moderator, der gør kompliceret stof letforståeligt. Hun er god til at inddrage og engagere sit publikum og har en god og smittende energi”
– Helle Thilo, Projektchef og medstifter af foreningen YouGlobe

“Jeg kender Emilie som en ordstyrer, der med smil på læben og myndighed i stemmen kan facilitere en konstruktiv debat, hvor der lyttes til alle og skabes nye erkendelser”
– Lisbeth Zornig, forfatter og debattør

”Fagligt stærk, pågående, og åben for nye ideer og vinkler. Hendes globale udsyn betyder, at hun altid sætter emner og udfordringer ind i deres rette perspektiv. Kan klart anbefale hende til arrangementer, hvor der er brug for en inspirerende moderator, der kan få det bedste ud af deltagerne.”
– Lars Tønder, professor ved institut for Statskundskab

“Emilie er en ekstremt engageret, yderst omhyggelig og inspirerende person, der konstant knokler for at gøre verden til et bedre sted. Hendes smittende humør og politiske passion gør hende dygtig til at engagere andre mennesker”
– Lawand Hiwa Namo, Fast skribent hos Politiken, Fhv. danmarksmester i debat og taleskriver for LO og FH’s formand

“Hun er altid positiv og med en konstruktiv tilgang til alle typer af mennesker. Hun kommunikerer med god forståelse for modtageren, er tålmodig, meget smilende og har masser af gå-på-mod”
– Susanne Ottesen, Politisk chef i HK Handel

“Har en god politisk forståelse, og har i sit arbejde formået at operationalisere og vinkle ift. de problemstillinger, som er centrale for Røde Kors”
– Kirsten Marie Kristensen, Politisk Rådgiver i Røde Kors

“Emilie sikrede en professionel, velorganiseret og engageret eksekvering af en paneldebat… Hun gjorde et dygtigt arbejde i at strukturere de tanker, som vi havde gjort om indholdet af paneldebatten, og var dybt engageret i hele forløbet. Emilie formåede endvidere at kontrollere en (meget) livlig debat med både elegance og uforbeholden professionalisme. Vi vil uden tøven vælge Emilie igen og kan varmt anbefale hende som ordstyrer, hvis I søger en inspirerende og alsidig debat, hvor både publikum og debattørernes inputs bliver inddraget på bedste vis.”
– Alexander Bennet Larsen, Præsident i DSA – Danish Students Abroad 

”Har et vildt engagement, der smitter”
– Emma, undervist af Emilie på Statskundskab 

“Super dygtig og altid meget velforberedt”
– Xenia, undervist af Emilie på Statskundskab 

“God entusiasme – man kan tydeligt mærke, hun brænder for politik”
– Mikkel, undervist af Emilie på Statskundskab