Anbefalinger

Foto: Rie Neuchs

“Emilie is an amazing facilitator – I was blown away! She is very well-prepared and facilitates the discussion professionally and manoeuvres elegantly between the topics. With critical follow-up questions she enables a solid and real debate, where she also engages the audience in the communication with the panellists.”
Caroline Rusten, Nordic Director at UN Women 

“Emilie var forberedt til fingerspidserne og styrede vores debatter med sikker hånd. Hendes store entusiasme og engagement smitter og gør at hun får alle med i debatten – både paneldeltagere og publikum.”
– Marianne Nygaard Ditlefsen, Chefkonsulent i Dansk Industri

“Emilie er dygtig til at holde debatten i øjenhøjde med både publikum og paneldeltagere. Hun udviser autoritet… samtidig med at hun lytter respektfuldt.”
– Helle Mollerup, advokatfuldmægtig og Yas Akbatani, stud.jur., Gorrissen Federspiel. Arrangører af paneldebat om kønsdiversitet på topledelsesniveau.

“Emilie er en dygtig moderator, der gør kompliceret stof letforståeligt. Hun er god til at inddrage og engagere sit publikum og har en god og smittende energi”
– Helle Thilo, Projektchef og medstifter af foreningen YouGlobe

“Jeg kender Emilie som en ordstyrer, der med smil på læben og myndighed i stemmen kan facilitere en konstruktiv debat, hvor der lyttes til alle og skabes nye erkendelser”
– Lisbeth Zornig, forfatter og debattør

”Fagligt stærk, pågående, og åben for nye ideer og vinkler. Hendes globale udsyn betyder, at hun altid sætter emner og udfordringer ind i deres rette perspektiv. Kan klart anbefale hende til arrangementer, hvor der er brug for en inspirerende moderator, der kan få det bedste ud af deltagerne.”
– Lars Tønder, professor ved institut for Statskundskab

“Emilie er en ekstremt engageret, yderst omhyggelig og inspirerende person, der konstant knokler for at gøre verden til et bedre sted. Hendes smittende humør og politiske passion gør hende dygtig til at engagere andre mennesker”
– Lawand Hiwa Namo, Danmarksmester i DM i Debat 2015

Hun er altid positiv og med en konstruktiv tilgang til alle typer af mennesker. Hun kommunikerer med god forståelse for modtageren, er tålmodig, meget smilende og har masser af gå-på-mod”
– Susanne Ottesen, Politisk chef i HK Handel

“Har en god politisk forståelse, og har i sit arbejde formået at operationalisere og vinkle ift. de problemstillinger, som er centrale for Røde Kors”
– Kirsten Marie Kristensen, Politisk Rådgiver i Røde Kors

”Har et vildt engagement, der smitter”
– Emma, undervist af Emilie på Statskundskab 

“Super dygtig og altid meget velforberedt”
– Xenia, undervist af Emilie på Statskundskab 

“God entusiasme – man kan tydeligt mærke, hun brænder for politik”
– Mikkel, undervist af Emilie på Statskundskab